Certificările noastre

Construcția pe structură de lemn nu este o treabă atât de simplă precum pare la prima vedere. Orice treabă bine făcută necesită timp, răbdare, precum și specializarea și certificările necesare. Timberkraft are urmatoarele certificări:

Certificare PEFC

Programme for the Endorsement of Forest Certification (PEFC) este o organizaţie care stabileşte standarde de bună practică pentru sectorul forestier, cu scopul de a promova exploatările silvice responsabile faţă de mediu şi comunităţile locale.
Pentru a putea fi certificat, fluxul de material lemnos (de la ocolul silvic şi până la consumator) trebuie monitorizat pentru a i se putea demonstra originile.

Certificare FSC®

Forest Stewardship Council® (FSC®) este o organizatie internationala care elaboreaza standarde si acorda certificate privind exploatarea responsabila a padurilor. Produsele certificate FSC® au garantia ca provin din paduri a caror exploatare respecta valorile sociale, economice si de mediu specifice dezvoltarii durabile.

Certificat CE

Un produs cu însemnul CE este în conformitate cu specificațiile Uniunii Europene privind siguranța și sănătatea consumatorului, dar și a mediului.

Certificat SR EN ISO 9001

Standardul ISO 9001 este standardul care stabilește cerințele pentru sistemul de management al calității și cuprinde condițiile pe care o organizație trebuie să le îndeplinească pentru a satisface și întelege nevoile și așteptările clienților.

Certificat SR EN ISO 14001

Implementarea sistemului ISO 14001 (sistem de management al calității mediului) certifică faptul că Timberkraft a stabilit politica și obiectivele de mediu în conformitate cu legislația în vigoare privind aspectele de mediu.

Certificat OHSAS 18001

Standardul OHSAS 18001:2007 atestă conformitatea sistemului de management si faptul că au fost implementate toate măsurile pentru a asigura sănătatea şi securitatea muncii. Astfel se elimină riscul din procesul de producție al structurilor de lemn.