De ce cu noi?

Timp de execuție foarte scurt

Timberkraft deține cea mai mare capacitate de productie a structurilor din lemn din România. Fabrica este dotată cu tehnologie de ultimă oră și permite livrarea comenzilor în cel mai scurt timp. Pentru soluții standard lucrăm cu materie primă din stoc. O locuință individuală simplă de 150mp poate fi executată la gri în 7 zile (3 zile preuzinarea și 4 zile livrare+montaj). Pentru dezvoltări imobiliare cu locuințe identice timpul de execuție este chiar mai scurt.

Construcții pasive

Pentru noi, casele pasive sunt opțiunea de bază! Sistemul nostru de pereți standard îndeplinește toate cerințele Passive House Institute (Germania).
Cu performanțe globale ale sistemului de perete de U= 0.096 W/m2K, 0 punți termice și 0 condens, clasa Eco TK vine în întampinarea proiectelor certificate la cel mai înalt nivel recunoscut internațional (BREEAM Outstanding, LEED Platinum etc).

Soluții inovatoare pentru construcții din lemn

Echipa de ingineri și arhitecți Timberkraft propune soluții ce pun în valoare cele mai inovatoare tehnologii în construcții. Pentru noi cercetarea este esențială. Căutăm, zi de zi, ideile care vor modela viitorul construcțiilor din lemn. De fiecare data cand ne vizitezi, intreabă-ne care este cea mai recentă inovație Timberkraft!

Costuri rezonabile și previzibile

Procesul de proiectare asistat de calculator și tehnologia de producție modernă și extrem de precisă ne permit să cunoaștem costurile de la bun început și să le menținem neschimbate până la predarea lucrării. În plus, ne bazăm atât pe tehnologia avansată, cât și pe know-howul echipei noastre pentru a duce producția la maximă eficientă. Reducem la minim pierderile tehnologice și gestionăm cu grijă toate reseursele, astfel încât produsul ajunge la tine cu cel mai mic preț posibil, fără a compromite calitatea.

Alege o companie responsabilă, care face estimări realiste și care poate livra la timp tot ceea ce a promis!

Cum lucram?

Ai ideea de proiect?
Ne întâlnim și luăm brief-ul pentru construcția pe care ți-o dorești.
Tot acum, vom stabili de comun acord un buget în care să ne înscriem cu tema ta.
Producția construcției
După contractarea producției și a serviciilor post-producție, lansăm comanda ta în fabrică.
Realizăm în cel mai scurt timp producția elementelor de construcție, în fabrica noastră modernă.
Vom confirma cu tine termenul la care are loc livrarea și montajul.
Post-producția
Echipa noastră asigură transportul și montajul la scară națională sau internațională, la termenul convenit.
Dupa predarea lucrării, ne poți contacta oricând dacă dorești modificări, lucrări suplimentare, lucrări de întretinere, sau pur si simplu ai o intrebare legată de construcția ta.
Business to business
In urma relațiilor noastre cu companii din domenii diverse, am ajuns la concluzia că putem face mai mult decat un proiect impecabil pentru tine. Suntem pregătiți să te sprijinim cu materiale informative pentru clienții tăi, produse personalizate, condiții de plată convenabile, depozitare de subansamble și multe altele.
Contacteaza-ne, programam o intalnire si stabilim impreuna cum va decurge colaborarea pentru a raspunde cel mai bine nevoilor firmei tale.