Parteneri si furnizori

Colaborăm cu acest partener pentru o gamă largă de produse de ultimă oră: organe de asamblare metalice pentru lemn, scule și accesorii, soluții de izolare a construcțiilor din lemn, dar și soluții coerente pentru asigurarea siguranței muncii. Accest producător oferă soluții multiple pentru îmbinări arhitecturale și software specializat pentru calcularea acestora.

Knauf este unul din principalii producători de materiale de construcție din Europa. Din vastul portofoliu al acestei companii utilizam materiale pentru construcţii uscate, plăci Knauf, plăci din ipsos armat cu fibre celulozice, mortar uscat pe bază de ipsos pentru tencuieli de interior, precum şi plăci pe bază de ciment AQUAPANEL.

Paroc, unul dintre liderii mondiali în ceea ce priveşte industria izolațiilor, ofera produse şi soluţii pentru toate categoriile majore de aplicaţii. Accestea contribuie la crearea de clădiri eficiente energetic şi rezistente la foc, cu o excelentă acustică şi un climat interior confortabil.

Din anul 1943 fabricantii MiTek din toata lumea produc cele mai sigure sarpante, case si structuri din lemn industrializate asamblate cu placi multicui. Tehnologia de fabricare si asamblare a lemnului cu placi multicui “Sudura Lemnului” a impins MiTek pe pozitia de lider mondial în domeniul industriei fabricării structurilor din lemn industrializate.

Cu experiență de 21 ani în importul de scule, accesorii, consumabile si tehnologii, Universal Construct este un furnizor activ, permanent în relație directă cu proiectanți și arhitecți, constructori specializați, clienți finali și furnizori.

FERMACELL este o alegere de prim rang in tehnicile de construcție uscată. Rezistente la umiditate dar permeabile la vapori, ignifuge, rezistente la uzură mecanică și la încărcări, gata de finisare imediat după montaj, placile acestui producător sunt soluția optimă atât pentru placări de pereți cât și pentru pardoseli.

Holver este un furnizor cu activitate internațională, ce are in portofoliu toate categoriile de materiale de constucții pe bază de lemn, de la lemn ecarisat pâna la finisaje complexe.